Хотелско обзавеждане

Хотелско обзавеждане

Фирма ГЛОБАЛ ЕООД предлага пълно хотелско обзавеждане. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашият хотел:

  • Спално бельо по размери зададени от клиента.
  • Плат 100% памучен ранфорс - оптично бяло, багрено, щампа.
  • Плат 60% памук 40% полиестер - сатенено райе.
  • Олекотени завивки 150 гр. (лятна), 300-450 гр. (зимна) от силиконизирана вата и силиконов пух - антиалергична. Нашите клиенти могат да избират между 100% памучен ранфорс, хасе, сатенено райе и много други.
  • Възглавници с пълнеж от силиконов пух, силиконови топчета или дунапрен.
  • Протектори за матраци - от капитонирано хасе и нетъкан текстил.
  • Изработване на покривки за маси и легла от едноцветни и щампирани платове.

 

Предлагаме:

Нашите марки
Фирма "ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява проект по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG16RFOP002-6.002-0946-C01 по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.
Целта на проекта е предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.
Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в подобряване на енергийна ефективност на предприятието, което от своя страна, да подпомогне преодоляването на икономическите последствия от разпространението на пандемията COVID-19, повишаването на конкурентоспособността и понижаване на енергийната интензивност на "ГЛОБАЛ" ЕООД.
Проектът е на стойност 270 600.00 лв., от които 135 300.00 лв. от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и 0.00 лв. национално съфинансиране, като предоставените по процедурата средства ще бъдат използвани за мерки за подобряване на енергийните характеристики на две от производствените сгради на фирмата чрез поставянето на енергийно ефективни изолации със сандвич-панели, нови PVC дограми и една секционна индустриална врата.
Периодът за изпълнение на договора е 21.09.2022г. - 21.07.2023г.