За нас

ГЛОБАЛ ЕООД е основана през 2001 година от Шенер Сабри. От момента на създаването си фирмата белeжи постоянно нарастващ опит, а качеството на продуктите и услугите, които предлага я превръщат в предпочитана марка. Нашата основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, за индустриални нужди, хотели и ресторанти, както и продажби на едро на тъкани в страната и чужбина.

Приоритет на фирмената политика е работата с висококачествени български и вносни платове и материали с различен състав, богата цветова гама и многообразие от артикули. Използва висока техника и технология на всяка стъпка в производственото и търговско развитие.

Основното производство на фирмата включва: полиестерна вата, силиконова вата, силиконов пух и силиконови топчета; спални комплекти, покривала, кувертюри, олекотени завивки, юргани, одеяла и други. Търгува с хавлиени кърпи и халати, покривки за маси, роселин, ципове, платове и други.

ГЛОБАЛ ЕООД е одобрена и сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2008 със сертификат номер: BG12/74380

Добрият начин на живот се постига с правилните избори. А ние предлагаме стил и уют с качество за Вас и Вашето семейство.

Визия

Инвеститорска и иновативна индентичност, непрекъснат прогрес на фирмата и стратегията й да представя на високо ниво своето вътрешно и международно клиентско портфолио, с цел да задоволи нуждите на клиента; качеството и опита се комбинират за по-добро предоставяне на услуги.

Нашата мисия

Мисията ни е базирана на принципа „Извършете най-добрата работа, на която сте способни, комбинирайте качеството с най-доброто обслужване, увеличете удовлетвореността на клиента“.

Политика на качеството

Нашата политика е следната:

  • Удовлетвореност на клиента, свързана с нуждата от най-доброто качество и обслужване, предоставени по безпроблемен начин.
  • Отговорност към нашите служители, качеството, удовлетвореността на клиента, работата в екип и бизнес етикета.
  • Политиката на компанията се обновява и ако е необходимо се променя.
  • Увереност при задоволяването на изискванията и нуждите на клиента.

Нашите марки
Фирма "ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява проект по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG16RFOP002-6.002-0946-C01 по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.
Целта на проекта е предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.
Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в подобряване на енергийна ефективност на предприятието, което от своя страна, да подпомогне преодоляването на икономическите последствия от разпространението на пандемията COVID-19, повишаването на конкурентоспособността и понижаване на енергийната интензивност на "ГЛОБАЛ" ЕООД.
Проектът е на стойност 270 600.00 лв., от които 135 300.00 лв. от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и 0.00 лв. национално съфинансиране, като предоставените по процедурата средства ще бъдат използвани за мерки за подобряване на енергийните характеристики на две от производствените сгради на фирмата чрез поставянето на енергийно ефективни изолации със сандвич-панели, нови PVC дограми и една секционна индустриална врата.
Периодът за изпълнение на договора е 21.09.2022г. - 21.07.2023г.