Хасе

Хасе

ГЛОБАЛ ЕООД предлага на своите клиенти хасе памук-полиестер – материя с широко приложение в домашният текстил и спалното бельо.

Хасето е масово предпочитано за спално бельо, благодарение на екологична чистота и безвредност, добро качество и издръжливост.

Характеристикa на тъканите:

  • 100% памук
  • 70% памук и 30% полиестер.

Фирмата предлага щампирани или едноцветни модели с ширина от 1,5 до 2,8 метра.

При предварителна поръчка доставяме и следните разновидности:

  • Памучен САТЕН - Най-високия клас в областта на спалното бельо със специфична мекота, нежност и комфорт (100% памук).Изключително фина и мека материя.
  • РАНФОРС - се предлага в два вида памучна тъкан (100% памук) и (50% памук - 50% полиестер), която е най-масово разпространена от типа "хасе", но с 57 нишки/см2, по-голяма здравина и мекота, минимална свиваемост, фина и мека на допир.

Най-предпочитаното за обзавеждане е памучното хасе. Тъкан характерна със специфична мекота, която създава комфорт. Произвежда се от специално заздравени прежди, подходящо за интензивна употреба. Оптималната комбинация между цена и качество е плата – Ранфорс.

При желание фирмата предлага и капитониране на своите клиенти.Нашите марки
Новини

25.04.2024г.

„Като дейност при изпълнението на ДБФП №: BG-RRP-3.006-0427-C01, фирмата открива процедура за избор на изпълнител с Публична покана на СМР. Документите за кандидатите са достъпни на следния линк, както и в информационната система ИСУН.“28.11.2023г.

От 20.11.2023г. "ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG-RRP-3.006-0427-C01, финансиран по Механизма за възстановяване и устойчивост към Министерство на иновациите и растежа, процедура BG-RRP-3.006 Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранение на енергия в предприятията по Национален план за възстановяване и устойчивост на България.

За пълната информация отворете ТУК.
"ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява проект по Договор за безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.004-2447-C01 финансиран по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост процедура чрез подбор BG-RRP-3.004 “Технологична модернизация“. Целта на проекта е технологична модернизация на ГЛОБАЛ ЕООД, посредством инвестиции в дълготрайни материални активи водещи до цифровизация на производствените процеси и разнообразяване на предлаганите продукти.

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в постигането на по-висока производителност и подобрена ефективност и ефикасност на производствените процеси.
Успешното изпълнение на проекта ще окаже благоприятен положителен ефект върху пазарната устойчивост и жизнеспособност на ГЛОБАЛ ЕООД към неблагоприятни външни въздействия посредством повишаване цифровия капацитет и ефективността на процесите за постигане на по-добро пазарно предимство на компанията на национален и международен пазар на "ГЛОБАЛ" ЕООД.

Проектът е на стойност 272 370.00 лв., от които 136 185.00 лв.от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Периодът за изпълнение на договора е 18.04.2023г. - 18.04.2024г.