Хасе

Хасе

ГЛОБАЛ ЕООД предлага на своите клиенти хасе памук-полиестер – материя с широко приложение в домашният текстил и спалното бельо.

Хасето е масово предпочитано за спално бельо, благодарение на екологична чистота и безвредност, добро качество и издръжливост.

Характеристикa на тъканите:

  • 100% памук
  • 70% памук и 30% полиестер.

Фирмата предлага щампирани или едноцветни модели с ширина от 1,5 до 2,8 метра.

При предварителна поръчка доставяме и следните разновидности:

  • Памучен САТЕН - Най-високия клас в областта на спалното бельо със специфична мекота, нежност и комфорт (100% памук).Изключително фина и мека материя.
  • РАНФОРС - се предлага в два вида памучна тъкан (100% памук) и (50% памук - 50% полиестер), която е най-масово разпространена от типа "хасе", но с 57 нишки/см2, по-голяма здравина и мекота, минимална свиваемост, фина и мека на допир.

Най-предпочитаното за обзавеждане е памучното хасе. Тъкан характерна със специфична мекота, която създава комфорт. Произвежда се от специално заздравени прежди, подходящо за интензивна употреба. Оптималната комбинация между цена и качество е плата – Ранфорс.

При желание фирмата предлага и капитониране на своите клиенти.

Нашите марки
Фирма "ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява проект по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG16RFOP002-6.002-0946-C01 по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.
Целта на проекта е предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.
Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в подобряване на енергийна ефективност на предприятието, което от своя страна, да подпомогне преодоляването на икономическите последствия от разпространението на пандемията COVID-19, повишаването на конкурентоспособността и понижаване на енергийната интензивност на "ГЛОБАЛ" ЕООД.
Проектът е на стойност 270 600.00 лв., от които 135 300.00 лв. от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и 0.00 лв. национално съфинансиране, като предоставените по процедурата средства ще бъдат използвани за мерки за подобряване на енергийните характеристики на две от производствените сгради на фирмата чрез поставянето на енергийно ефективни изолации със сандвич-панели, нови PVC дограми и една секционна индустриална врата.
Периодът за изпълнение на договора е 21.09.2022г. - 21.07.2023г.