Hotelausstattung

Hotelausstattung

Das Unternehmen GLOBAL ЕOOD (GMBH) bietet komplette Hotelausstattung an. Bei uns finden Sie alles Notwendige für Ihr Hotel:

  • Bettwäsche nach Abmessungen des Kunden.
  • Stoff 100% Baumwollranforce – optisch weiß, gefärbt, gemustert.
  • Stoff 60% Baumwolle 40% Polyester - Satinstreifen.
  • Leichte Decken 150 g (Sommer-), 300-450 g (Winter-) aus silikonisierter Watte und Silikonflaum - antiallergisch. Unsere Kunden können zwischen 100% Baumwollranforce, Linon, Satinstreifen und vielen anderen wählen.
  • Kissen mit Füllung aus Silikonflaum, Silikonkugeln oder Schaumstoff.
  • Matratzenschoner - aus kapitoniertem Linon und nicht gewebtem Textil.
  • Herstellung von Tischdecken und Bettdecken aus einfarbigen und gemusterten Stoffen.

 

Wir bieten:

Unsere Marken
Фирма "ГЛОБАЛ" ЕООД изпълнява проект по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG16RFOP002-6.002-0946-C01 по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“.
Целта на проекта е предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.
Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в подобряване на енергийна ефективност на предприятието, което от своя страна, да подпомогне преодоляването на икономическите последствия от разпространението на пандемията COVID-19, повишаването на конкурентоспособността и понижаване на енергийната интензивност на "ГЛОБАЛ" ЕООД.
Проектът е на стойност 270 600.00 лв., от които 135 300.00 лв. от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и 0.00 лв. национално съфинансиране, като предоставените по процедурата средства ще бъдат използвани за мерки за подобряване на енергийните характеристики на две от производствените сгради на фирмата чрез поставянето на енергийно ефективни изолации със сандвич-панели, нови PVC дограми и една секционна индустриална врата.
Периодът за изпълнение на договора е 21.09.2022г. - 21.07.2023г.